Antilooppi myi Mäkituvantie 3 liike- ja tuotantokiinteistön Aviapoliksen alueella Trevian Suomi Kiinteistöt I:lle

12.3.2018

Antilooppi on myynyt Mäkituvantie 3 liike- ja tuotantokiinteistön Vantaan Aviapoliksessa Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I:lle. Kiinteistö sijaitsee vahvasti kasvavalla alueella Tuusulanväylän, Tikkurilantien ja Kehä III:n risteyksessä. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 20 000 m² ja vuokralaisina ovat mm. Grano ja Veho.

Mäkituvantie 3, Vantaa

– Mäkituvantie 3:n ainutlaatuinen sijainti vilkkaiden pääväylien varrella, monimuotoinen vuokralaiskokoonpano sekä tulevaisuudessakin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin muuntautuvat tilat vastaavat erinomaisesti rahaston sijoituskohteiltaan etsimiä ominaisuuksia, toteaa rahaston salkunhoitaja Risto Aro.

– Tämä on Antiloopilta strategian mukainen myynti, sillä olemme toimistokiinteistöihin keskittynyt sijoittaja. Etsimme jatkuvasti uusia mielenkiintoisia sijoituskohteita pääkaupunkiseudulla, kertoo Antiloopin sijoitusjohtaja Antti Savilampi.

Lisätietoja:


Antilooppi

Antti Savilampi, sijoitusjohtaja
Antilooppi
puh. +358 50 539 8582
antti.savilampi@antilooppi.fi

Tuomas Sahi, toimitusjohtaja
Antilooppi
puh. +358 400 907 877
tuomas.sahi@antilooppi.fi

Trevian

Risto Aro, salkunhoitaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 50 420 3950
risto.aro@trevianrahastot.fi

Kari Kolu, toimitusjohtaja
Trevian Rahastot AIFM Oy
puh. +358 40 544 8008
kari.kolu@trevianrahastot.fi

Antilooppi on pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistösijoitusyhtiö. Antiloopilla tilan käyttäjät, tilat, palvelut ja ympäristö muodostavat ytimen, johon toimintamme keskittyy. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Haluamme haastaa toimialan vakiintuneet käytännöt ketteryydellä ja innovatiivisuudella. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 370 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.