Vantaan Tietotie 9

Toimitilat | Aviapolis | Vantaa

Tässä kohteessa myös Tietotie 9 business studiot – pientilat jotka tarjoavat upeat puitteet erikokoisille yrityksille ja runsaasti kodikkaita yhteiskäyttötiloja. Lue lisää ja tule tutustumaan tiloihin paikan päälle!

Anna bisneksellesi siivet!

Tätä lähempää lentokenttää et uusia, vapaita toimitiloja löydä.

Lentokenttäalueella sijaitseva, vuonna 2013 rakennettu viimeisen päälle moderni talo tarjoaa vuokralaisilleen upean ympäristön ja loistavat liikenneyhteydet. Palveluvalikoimaan lukeutuvat mm. parkkihalli, aulapalvelu, lounasravintola, kokoustilat, kahvila, auditorio sekä edustussauna. Tietotie 9 on Leed Platinum -ympäristösertifioitu kiinteistö.
Tietotie 9 business studiot

Tietotie 9:n toisessa kerroksessa on tarjolla uudenlaista toimistotilaa yrityksille, jotka tarvitsevat joustoa toimitilojen suhteen. Lisäksi yritysten käytössä on tyylikkäät ja viihtyisät neuvottelu-, puhelin- ja taukotilat keittiöineen.

Koska tilat voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaisesti, Vantaan Tietotie 9 soveltuu niin yhden henkilön mikroyritykselle kuin isommillekin toimijoille, niin pitkäaikaiseen käyttöön kuin lyhyisiin projekteihin.

Vuokrattavat toimitilat

Sijainti ja pysäköinti

Tietotie 9 sijaitsee lentokenttäalueella, Aviapoliksessa Vantaalla. Kiinteistön parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Tietotie 9, Aviapolis, 01530 Vantaa

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Salla Kalliola
Asset Manager
040 733 1391
salla.kalliola@antilooppi.fi

Muut kohteemme lähialueella