Stella Business Park Solaris

Toimitilat | Leppävaara | Espoo

Toimitilat, joissa taatusti viihdytään

Solaris – Täyden palvelun toimistotalo Leppävaarassa

Aurinkoinen Solaris on järjestyksessä toinen talo Lars Sonckin kaarelta lähestyttäessä. Aulassa on videoyhteydellä varustettu digitaalinen infotaulu, jolla saa tarvittaessa yhteyden Terra-talon pääaulan vastaanottoon.

Vuokrattavat toimitilat

Stella Business Park

Stella Business Parkissa vuokralaiset viihtyvät. Yrityspuistoon on suunnitteilla mittava uudistus, jossa mm. vuokrattavat toimitilat saavat uuden ilmeen. Muuntojoustavien toimitilojen lisäksi vuokralaisille on tarjolla kattavia palveluita. Stellasta löytyvät mm. aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja ja auditorio, kaksi lounasravintolaa, kampaamo sekä kuntosali- ja saunaosasto. Lisäksi kiinteistössä on tarjolla reilusti varastotilaa, lastaustila pihalla sekä autopesupalvelu parkkihallin yhteydessä.

Stella Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Leppävaarassa. Kiinteistö on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Vuokralaisille on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja. Leppävaaran juna-asemalle on matkaa kävellen noin 10 minuuttia. Lisäksi Leppävaarasta löytyvät monipuoliset palvelut ravintoloineen ja kauppoineen.

Lars Sonckin kaari 12, Leppävaara, 02600 Espoo

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Johanna Körkkö
Asset Manager
040 764 9480
johanna.korkko@antilooppi.fi

Stella Business Parkin kotisivut
http://www.stellabp.fi/fi/etusivu.html

Muut kohteemme lähialueella