Stella Business Park Nova

Toimitilat | Leppävaara | Espoo

Toimitilat, joissa taatusti viihdytään

Nova – Täyden palvelun toimistotalo Leppävaarassa

Nova on Stella Business Parkin ensimmäinen talo Lars Sonckin kaarelta lähestyttäessä. Talossa on yrityspuiston rauhallisempi á la carte ravintola Nova Bistro, jossa voi viettää miellyttävän lounashetken esimerkiksi vierailijoiden kanssa.

Stella Business Park

Stella Business Parkissa vuokralaiset viihtyvät. Yrityspuiston modernien toimitilojen lisäksi vuokralaisille on tarjolla kattavia palveluita. Stellasta löytyvät mm. aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja ja auditorio, kaksi lounasravintolaa, kampaamo sekä kuntosali- ja saunaosasto. Lisäksi kiinteistössä on tarjolla reilusti varastotilaa, lastaustila pihalla sekä autopesupalvelu parkkihallin yhteydessä.

Stella Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Leppävaarassa. Kiinteistö on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Vuokralaisille on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja. Leppävaaran juna-asemalle on matkaa kävellen noin 10 minuuttia. Lisäksi Leppävaaran keskustasta löytyvät erittäin monipuoliset palvelut ravintoloineen ja kauppoineen.

Lars Snockin kaari 10, Leppävaara, 02600 Espoo

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Johanna Körkkö
Asset Manager
040 764 9480
johanna.korkko@antilooppi.fi

Stella Business Parkin kotisivut
http://www.stellabp.fi/fi/etusivu.html

Muut kohteemme lähialueella