Stella Business Park Luna

Toimitilat | Leppävaara | Espoo

Toimitilat, joissa taatusti viihdytään

Luna – Täyden palvelun toimistotalo Leppävaarassa

Stella Business Parkin kolmas talo on Luna, jonka erikoisuus on ylimmän kerroksen upein näköaloin varusteltu kuntosali. Aulassa on myös videoyhteydellä varustettu digitaalinen infotaulu, jolla saa tarvittaessa yhteyden Terra-talon pääaulaan.

Vuokrattavat toimitilat

Stella Business Park

Stella Business Parkissa vuokralaiset viihtyvät. Business Parkiin on suunnitteilla mittava uudistusprojekti, jossa toimitilat saavat uuden ilmeen. Modernien ja muuntojoustavien toimitilojen lisäksi vuokralaisille on tarjolla kattavia palveluita. Stellasta löytyvät mm. aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja ja auditorio, kaksi lounasravintolaa, kampaamo sekä kuntosali- ja saunaosasto. Lisäksi kiinteistössä on tarjolla reilusti varastotilaa, lastaustila pihalla sekä autopesupalvelu parkkihallin yhteydessä.

Stella Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Leppävaarassa. Kiinteistö on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisillakin. Vuokralaisille on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja. Leppävaaran juna-asemalle on matkaa kävellen noin 10 minuuttia.

Lars Sonckin kaari 14, Leppävaara, 02600 Espoo

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Johanna Körkkö
Asset Manager
040 764 9480
johanna.korkko@antilooppi.fi

Stella Business Parkin kotisivut
http://www.stellabp.fi/fi/etusivu.html

Muut kohteemme lähialueella