Siltasaari 10

Toimitilat | Hakaniemi | Helsinki

Kohta täällä on kaikki

Siltasaari 10 puhaltaa elämää Helsingin kantakaupungin uuteen ytimeen, Hakaniemeen.

Kautta historian moni uusi ja ihmeellinen asia on nähnyt päivänvalon Hakaniemessä. Tarina jatkuu, kun uudistuva Siltasaari 10 luo alueelle inspiroivan ja uutta luovan, monikulttuurisen dynamon. Siltasaari 10 tarjoaa yrityksille inspiroivan työympäristön ja yksilölliset työtilat. Toimistot, työtilat ja palvelut hengittävät samaan tahtiin ympäröivän kaupunkitilan kanssa 24/7, mahdollistaen tilojen vaivattoman ja tehokkaan käytön.

Kaikki kiinteistön palvelut ovat saavutettavissa kuivin jaloin 2. kerroksesta, josta löytyy laadukas ravintolakeskittymä, toimistojen welcome desk, yhteiskäyttöisiä neuvottelu-, tapahtuma- ja projektityötiloja sekä co-working-alue. Kiinteistön katutasossa on päivittäistavarakauppa, liiketiloja sekä kahviloita ja ravintoloita.

Hakaniemen alueen alkuperäiset kauppapaikat, Hakaniemen tori ja kauppahalli, elävät sulassa sovussa uusien palveluiden kanssa. Koko Hakaniemi Siltasaari 10:n johdolla kutsuu viihtymään ja viettämään aikaa. Monikulttuurinen ja moniarvoinen Hakaniemi on avoin kaikille.

Vuokrattavat toimitilat

Sijainti ja pysäköinti

Julkiset liikenneyhteydet tuovat paikalle sujuvasti. Vaihtoehtoina ovat niin ratikka, useat bussilinjat kuin metrokin, jotka kaikki liikennöivät aivan Siltasaari 10:n läheisyydestä. Autopaikkoja on kahdessa kellarikerroksessa.

Siltasaarenkatu 8-10, Hakaniemi, 00530 Helsinki

Lisätietoja

Vuokraus
Mari Härkönen
Leasing Manager
050 375 5531
mari.harkonen@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Laura Kemppinen
Director Asset Management
040 193 1063
laura.kemppinen@antilooppi.fi

Kohteen omat kotisivut:
https://www.siltasaari10.fi

Muut kohteemme lähialueella