Kara5

Toimitilat | Karamalmi | Espoo

Tässä kohteessa myös Kara5 business studiot – pientilat jotka tarjoavat upeat puitteet erikokoisille yrityksille ja runsaasti kodikkaita yhteiskäyttötiloja.
Lue lisää ja tule tutustumaan tiloihin paikan päälle!

Tilat tarpeiden mukaan

Viihtyisiä, muunneltavia toimistotiloja Kehä II:n varrella

Kara5 sijaitsee Kehä II:n varrella, Espoon Karamalmilla. Vuonna 2005 rakennettu kiinteistö tarjoaa toimitiloja joita voi muunnella vaivattomasti avo- ja huonetoimistoiksi sekä niiden yhdistelmiksi vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kara 5:n kolmannessa ja neljännessä kerroksessa on tarjolla uudenlaista toimistotilaa yrityksille, jotka tarvitsevat joustoa toimitilojen suhteen. Näiden studioiden pinta-ala vaihtelee tarpeen mukaan alkaen 12 neliöstä, minkä lisäksi yritysten käytössä on tyylikkäät ja viihtyisät aula-, neuvottelu-, puhelin- ja taukotilat keittiöineen.

Talossa on aulapalvelu, ja kiinteistön palvelukokonaisuutta voidaan kehittää joustavasti. Käytettävissä ovat myös edustavat saunatilat ja viereisessä talossa palvelee lounasravintola.
Kara5 business studiot

Kara5:n kolmannessa ja neljännessä kerroksessa on tarjolla uudenlaista toimistotilaa yrityksille, jotka tarvitsevat joustoa toimitilojen suhteen. Näiden studioiden pinta-ala vaihtelee tarpeen mukaan alkaen 12 neliöstä, minkä lisäksi yritysten käytössä on tyylikkäät ja viihtyisät aula-, neuvottelu-, puhelin- ja taukotilat keittiöineen.

Koska tilat voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaisesti, Kara5 soveltuu niin yhden hengen mikroyritykselle kuin isommillekin toimijoille, pitkäaikaiseen käyttöön tai lyhyisiin projekteihin.

Vuokrattavat toimitilat

Sijainti ja pysäköinti

Kara5 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Kehä II:n varrella. Kiinteistön pihalla ja parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Karaportti 3-5, Karamalmi, 02610 Espoo

Lisätietoja

Vuokraus
Kirsi Zeddini
Leasing Manager
040 515 4369
kirsi.zeddini@antilooppi.fi
Asiakkuudet
Anna Vuorinen
Asset Manager
040 651 6317
anna.vuorinen@antilooppi.fi

Muut kohteemme lähialueella