Hyppää sisältöön

Merikortteli Pursimiehenkatu 29-31

Yhteisö täynnä elämää

 

Kohde-esite POOL-esite Merikortteli

Tunnelmallinen Merikortteli on ainutlaatuinen kiinteistö merellisen Punavuoren sydämessä.

Talossa toimii monipuolinen joukko yrityksiä kahvipaahtimoista mainostoimistoihin, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ja eloisan työyhteisön. Keväällä 2022 palvelutarjonta laajentui italialaisesta pizzakulttuurista elävän Forzan ja leipomo-ravintola Levainin myötä. Korttelissa on myös tunnelmallinen elokuvateatteri Riviera. Viime vuosina valtavasti kehittyneellä Telakkakadulla sijaitsevasta Merikorttelista löytyy jo entuudestaan muun muassa kahvipaahtimo-kahvila Kaffa Roastery ja lounasravintola-kahvila Moko Market Café.

Merikorttelissa toimii myös Antiloopin POOL-joustotilakonsepti, josta löytyy yrityksesi tarpeeseen aina sopivat pientoimistot, workshop-, neuvottelu- ja tapahtumatilat.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM-sertifikaatin Very Good -taso.

 

Merikorttelin selkeä rakenne tekee erilaisten pohjaratkaisujen suunnittelusta helppoa ja joustavaa. Avarien tilojen huonekorkeus on poikkeuksellisen suuri. Isoista, luonnonvaloa tulvivista ikkunoista voi ihailla upeita ympäröiviä maisemia: kauniita historiallisia rakennuksia ja Punavuoren eloisaa katukuvaa. Lähistöllä on paljon ravintoloita ja Hietalahden kauppahalli löytyy nurkan takaa. Punavuoreen on hyvät kulkuyhteydet ja Baana sijaitsee ihan vieressä. Merenranta on vain kivenheiton päässä.

 

Vapaat tilat:

Sijainti

Raitiovaunupysäkki
vieressä
Bussipysäkki
130 m
Metro
1,5 km
Juna-asema
1,9 km
Lentoasema
22,2 km

Tietoa kiinteistöstä

Palvelut

Ravintoloita

Kaffaroastery paahtimo-kahvila

Päivittäistavarakauppa

Tavarahissi

Parkkihalli

POOL joustotilapalvelut: pientoimisto, projekti- ja neuvottelutiloja, co-working alue,

Tämän kohteen vuokraa

Nina Koskinen

Leasing Manager

Kohdevastaava

Maarit Kivelä

Asset Manager